Fiambre de pollo, pavo o lomo
Hello everybody, it's Drew, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Fiambre de pollo, pavo o lomo. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Fiambre de pollo, pavo o lomo is one of the most popular of current trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look fantastic. Fiambre de pollo, pavo o lomo is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Fiambre de pollo, pavo o lomo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fiambre de pollo, pavo o lomo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
Just in addition, the time it takes to cook Fiambre de pollo, pavo o lomo estimated approx 45 minutos.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Fiambre de pollo, pavo o lomo using 4 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
Está muy bueno frío cortado finito para comer con una tostada con aceite o pan con tomate, en bocata, etc... mejor que cualquier fiambre industrial y envasado.
También se puede hacer a la sal rodeado por arriba y por abajo de sal gorda. Las hierbas y condimentos con que lo embadurnamos admiten variaciones según gustos, orégano, pimienta, comino, pimentón, finas hierbas...
Se puede hacer con una caña de lomo o pechugas de pavo o pollo.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Fiambre de pollo, pavo o lomo:
- 2 pechugas de pollo o solomillos de pavo, o caña de lomo
- Pimienta
- Pimentón
- Hierbas provenzales, otras especias
Steps to make to make Fiambre de pollo, pavo o lomo
- Limpio de exceso de grasa o algún hueso que pueda haber y ato las dos pechugas o solomillos juntos, o la caña de lomo. También podemos usar una redecilla especial para redondos.
- Pongo en una bolsa de plástico, sin agujeros, pimentón, hierbas, pimienta... introduciendo después la carne.
- Cierro la bolsa con las manos procurando que quede aire dentro para poder sacudirla "estilo cocktail" y que quede el redondo bien untado por todas partes.
- Calculo el tiempo de cocción multiplicando el peso por 2,4 y dividiendo por cien. Son los minutos que lo tendré en el microondas, 13 en el caso de la receta de hoy para 558 gr. Lo ponemos dentro de un recipiente apto y tapado totalmente con film, sin hacerle agujeros. Al sacarlo pinchar la carne y si sale mucho jugo introducir dos minutos más. No más o quedará muy seca. Normalment con el tiempo calculado según el peso queda perfecto.
- Se puede guardar como fiambre o cortar a rodajas para comer caliente o con alguna salsa.
- Para comer fría dejamos enfriar sobre una rejilla. Después cortamos y sacamos la cuerda o redecilla si la hemos puesto. Guardamos en la nevera para ir cortando, no más de 10 días.
- Se puede acompañar con cualquier salsa, de pimienta, roquefort o cebolla como la que vinculo.
As your experience and also confidence grows, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a recipe that uses less or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, begin making your dishes on time. As for standard food preparation skills for newbies you do not need to discover them yet only if you grasp some simple food preparation strategies.
This isn't a complete guide to fast and also simple lunch dishes but its excellent food for thought. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Any-night-of-the-week Fiambre de pollo, pavo o lomo. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment