Empanada de pollo

Empanada de pollo

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Empanada de pollo. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Empanada de pollo is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Empanada de pollo is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Empanada de pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanada de pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Empanada de pollo using 16 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Empanada de pollo:

  1. 2 pechugas de pollo
  2. 1/2 bote tomate frito
  3. 2 huevos hervidos
  4. 1 cebolla
  5. 1 poco cilantro
  6. 1 pimiento rojo
  7. 1/2 verde
  8. Todo eso para el relleno
  9. Para la masa
  10. 1 vaso aceite
  11. 1 vaso vino blanco
  12. 1 cda sal
  13. 1 cda azúcar
  14. 1 cda levadura
  15. Lo que pida de harina, o sea hasta que se maneje la masa y no se pegue
  16. 2 hojas papel de hornear

Steps to make to make Empanada de pollo

  1. Primero hacemos el relleno para ello freímos los pimientos cortados en taquitos y la cebolla
  2. Mientras se pochan ponemos las pechugas al vapor con cuidado de que no se queden secas, así que muy pendientes de que no se pasen, cuando estén las reservamos
  3. Cuando estén pochadas las verduras añadimos el cilantro y el tomate frito
  4. Hervimos los huevos
  5. Picamos las pechugas y las añadimos a nuestra verdura. También le añadiremos los huevos picaditos.... ya tenemos el relleno
  6. Vamos con la masa.. ponemos en un bol el vaso de aceite, el del vino blanco, la sal, el azúcar, y la levadura
  7. Mezclamos todo bien y vamos añadiendo harina suele ser unos 500 gr más menos depende del vaso que usemos... si tenéis amasadora perfecto y sino a mano tampoco cuesta mucho
  8. Enseguida quedara una bola manejable que no se pega en las manos
  9. La dividiremos en dos partes iguales.. cogeremos la bandeja del horno y pondremos una hoja de papel del horno y con la uña o un cuchillo marcamos el fondo para cuando estiremos la masa cubramos bien
  10. Haremos lo mismo con la otra hoja. En una de ellas pondremos media masa y estenderemos con un rodillo hasta cubrir el fondo
  11. Ahora rellenamos con nuestro relleno que ya estará frío y cubrimos con la otra media masa que habremos hecho lo mismo estenderla hasta nuestras marcas. Para cubrirla basta con volcar la masa encima del rellenoy ir quitando el papel de horno despacito. Cortamos lo sobrante y lo vamos plegando para cerrarla
  12. Ahora batiremos dos yemas y un chorro de aceite y pintaremos... con los bordes sobrantes se puede decorar al gusto y al horno yo la puse a 180 grados unos 40 minutos calor arriba y abajo... pasado ese tiempo yo pongo 10 minutos más con el calor solo por debajo.... os dejara un olor increíble y dejarla enfriar.... si es que podéis jajaha... al día siguiente aún mejor... a disfrutar

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your personal tastes in time. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or more ingredients or is a bit basically hot, you can make straightforward modifications to attain this objective. To put it simply, begin making your recipes on time. When it comes to standard cooking abilities for newbies you do not require to discover them but just if you grasp some simple food preparation methods.

This isn't a complete guide to quick as well as very easy lunch recipes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food How to Make Favorite Empanada de pollo. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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