Cocido de "La Maruja" 😋

Cocido de "La Maruja" 😋

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Cocido de "La Maruja" 😋. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Cocido de "La Maruja" 😋 is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They're fine and they look fantastic. Cocido de "La Maruja" 😋 is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Cocido de "La Maruja" 😋, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cocido de "La Maruja" 😋 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Cocido de "La Maruja" 😋 is 4 Per. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Cocido de "La Maruja" 😋 estimated approx 40 min.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Cocido de "La Maruja" 😋 using 9 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.

Ésta receta la hacía mí madre y por eso la llamo así, ella se llamaba María pero la llamaban Maruja. Yo la he adecuado a mí gusto. Es muy económica y está muy buena y además no tiene grasas. Si utilizas garbanzos secos se tienen que poner el día de antes por la noche en agua templada con sal y por la mañana se tira el agua. Es muy fácil de hacer

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Cocido de "La Maruja" 😋:

  1. 1 Hueso codillo (blanco) Queda el caldo muy blanquito
  2. 1 Pechuga de pollo deshuesada
  3. 1 Tira costilla de cerdo
  4. 1 Puñado habicholillas verdes
  5. 2 Patatas grandes
  6. 1 Bote garbanzos cocidos de bote o garbanzos secos de paquete
  7. Agua
  8. Sal
  9. Guindilla picante (opcional) para comerla cuando emplatemos

Instructions to make to make Cocido de "La Maruja" 😋

  1. Lavamos el hueso (para eliminar el exceso de sal) el pollo y la costilla y lo metemos en la olla express
  2. Partimos a trozos las habicholillas desechando las puntitas, pelamos las patatas (se echan enteras) lo lavamos todo y lo añadimos a la olla express (excepto los garbanzos de bote que los reservaremos para más tarde)
  3. Añadir agua hasta la altura de enmedio de los dos tornillos y en caso de que vayamos a utilizar garbanzos secos, los añadiremos también ahora. Agregar sal
  4. Tapar la olla. A partir de que empiece a hervir, lo dejaremos 20 o 25 minutos al fuego (se puede hacer también en una olla normal pero el tiempo de cocción será de 40 minutos más que con la olla express)
  5. Apagamos el fuego y dejamos salir el vapor de la olla
  6. Abrimos la tapa y desechamos el hueso
  7. Sacamos las patatas de la olla, las dejamos enfriar y luego las cortaremos a gajos y las reservaremos
  8. Añadimos los garbanzos y los hervimos durante 5 minutos más sin tapar con la tapa de la olla express. Cómo se había consumido un poco el agua, le he añadido un poco. Probamos de sal y listo
  9. Sacamos la costilla y el pollo de la olla, lo ponemos en un plato y lo servimos por separado como segundo plato o si se prefiere se puede trocear el pollo y agregarlo o lo podemos meter en a una sopita o hacer croquetas con él
  10. Añadimos las patatas y mezclamos
  11. Emplatar y a comer
  12. El caldito sobrante lo he colado y añadiéndole unos fideos finos ya tengo una sopita para cenar que a pesar de ser verano también apetece, se deja enfriar un poquito y listo

As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or more ingredients or is a bit essentially spicy, you can make straightforward changes to attain this objective. In other words, begin making your dishes on schedule. As for fundamental food preparation skills for beginners you do not require to learn them yet only if you understand some simple food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes but its excellent food for thought. With any luck this will get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Speedy Cocido de "La Maruja" 😋. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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