Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo

Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're nice and they look fantastic. Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo is 8 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo estimated approx 01:30minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo using 23 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Arroz muy sabroso . Esta receta ninguna semana falta en mi cocina sobre todo los domingos

Ingredients and spices that need to be Take to make Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo:

  1. 1 kilo arroz bomba
  2. 4 tomates grandes picados
  3. 2 cebollas grandes picadas
  4. 2 pimientos verdes grandes picados
  5. 10 dientes ajos picados
  6. 500 gr carne de cerdo
  7. 500 gr carne de pollo
  8. 500 gr carne de conejo
  9. 500 gr almejas
  10. 250 gr mejillones
  11. 250 gr gambas
  12. 175 gr anillas de calamar
  13. 6 vasos agua
  14. 2 vasos vino blanco
  15. 1 litro gallina blanca para paella
  16. 1 pastilla avecrem gallina blanca dúo pescado y marisco
  17. 1 pastilla avecrem normal
  18. 1 carterilla de azafrán
  19. sal
  20. aceite de oliva
  21. 3 latas pimiento morrón en tiras

Instructions to make to make Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo

  1. En una paellera o sartén honda cubrimos el culo de aceite de oliva y ponemos a calentar
  2. Ahora ya que esta el aceite caliente echamos los tomates, cebollas, pimientos verdes y ajos y freír cuando veamos que están fritos añadir la carne de cerdo, la carne de pollo y la carne de conejo. la pastilla de avecrem normal y un poco de sal y probar y cuando esté la carne un poco echa echar los 2 vasos de vino blanco y dejar evaporar el alcohol.
  3. Ahora añadir los mejillones, gambas, anillas de calamar y almejas dejar un rato que se cosa y cuando usted vea que esta cocido añadirle el litro de gallina blanca para paella, el avecrem de gallina blanca dúo pescado y marisco y el azafrán y dejar otro rato que se mezcle bien los sabores y échale sal y pruebas.
  4. Por último echar el arroz y vas cociendo y añadiéndole el agua cuando te lo pida yo le echado vaso de agua cada vez que le hace falta hasta los 6 vasos en total que le echado y rectificar de sal cada vez que le echa cada vaso de agua y cuando tu veas que le queda muy poco para como a ti te guste apagar y dejar reposar y después le añades el pimiento morrón en tiras y listo que aproveche o sin pimientos morrón como queráis
  5. Para chuparte los dedos

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or more components or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward changes to achieve this objective. In other words, start making your recipes on time. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you do not need to discover them but just if you grasp some straightforward food preparation techniques.

This isn't a complete overview to fast and very easy lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Make Perfect Paella de pescado con carne de cerdo, carne de pollo y conejo. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pollo con pimiento rojo

Pollo con verduras

Tortilla con 5 claras de huevo