Ensaladilla tropical con Quinoa

Ensaladilla tropical con Quinoa

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Ensaladilla tropical con Quinoa. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Ensaladilla tropical con Quinoa is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Ensaladilla tropical con Quinoa is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Ensaladilla tropical con Quinoa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Ensaladilla tropical con Quinoa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Ensaladilla tropical con Quinoa is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Ensaladilla tropical con Quinoa estimated approx 90 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Ensaladilla tropical con Quinoa using 10 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Una reinterpretación de la clásica ensalada fría de pollo con piña y champiñones.
Un plato fresco y veraniego a base de quinoa, pechuga de pollo, piña y champiñones ligado todo con un toque suave de mahonesa
#Jugandoenlacocina
#Recetasconquinoa

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Ensaladilla tropical con Quinoa:

  1. 160 grs Quinoa blanca
  2. 100 grs Champiñones
  3. 1 Pechuga de pollo
  4. 2 cucharadas soperas Mahonesa light
  5. 2 rodajas Piña en almíbar
  6. Sal
  7. 500 grs Agua para el caldo de pollo y champiñones
  8. 220 grs caldo de pollo con champiñones para la quinoa
  9. Lechuga
  10. Albahaca

Instructions to make to make Ensaladilla tropical con Quinoa

  1. Procedemos a calentar agua con un toque de sal en una olla mediana y cuando comience a hervir añadimos la pechuga de pollo entera y la dejaremos al menos 35 minutos hirviendo a fuego medio. También nos puede servir pechuga de pollo a l'ast o al horno caso que nos haya sobrado. Sí optamos por esta segunda opción no lo herviremos logicamente.
  2. Mientras tanto pasamos a limpiar de tierra los champiñones y los cortamos en finas láminas para añadirlos a la olla con el pollo
  3. Pasamos a lavar la quinoa con la ayuda de un colador, debemos tener en cuenta que una ración de quinoa seca, cuando se cocina se convierte en 3 raciones.
  4. Una vez que tenemos la pechuga de pollo y los champiñones cocinados los reservamos y dejamos que se enfríen, yo lo meto en el refrigerador. También reservaremos el agua sobrante de la cocción para a posteriori hacer la quinoa
  5. Pasamos a cocinar la quinoa, para ello utilizaremos el caldo de la cocción del pollo y los champiñones en la proporción de una medida de quinoa (160 gr en esta ocasión) por 2 medidas de caldo (220 gr). Para ello añadimos la quinoa ya lavada y escurrida en una olla con el caldo hirviendo y bajaremos a fuego medio durante 15 o 20 minutos. Una vez cocinada la dejamos reposar y la removeremos para que nos quede suelta. Podemos poner la quinoa en el refrigerador una vez que se enfríe.
  6. Procedemos a desmigar la pechuga de pollo que previamente habremos enfriado junto los champiñones
  7. Añadimos la piña en almíbar, para ello la cortaremos 2 rodajas en pequeños trocitos, mezclaremos
  8. Preparamos la mahonesa light y añadimos 2 cucharadas soperas, mezclamos bien los ingredientes.
  9. Mezclaremos muy bien todos los ingredientes con la mahonesa y pasamos a cubrir por encima con la cobertura de quinoa que previamente se puso en el refrigerador
  10. Una vez tenemos la cobertura añadida pasamos a emplatar acompañando con un poco de lechuga y albahaca, podemos ponerlo después en el refrigerador para servirlo frío.

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have a lot more natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a bit essentially zesty, you can make basic adjustments to achieve this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for standard cooking skills for beginners you do not require to learn them however just if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a complete overview to quick and also simple lunch recipes but its good something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Steps to Make Homemade Ensaladilla tropical con Quinoa. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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