Pollo satay con brócoli al vapor

Pollo satay con brócoli al vapor

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Pollo satay con brócoli al vapor. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pollo satay con brócoli al vapor is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Pollo satay con brócoli al vapor is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pollo satay con brócoli al vapor, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo satay con brócoli al vapor delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pollo satay con brócoli al vapor is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pollo satay con brócoli al vapor estimated approx 15 minutos preparar y cocinar. 2 horas marinado.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Pollo satay con brócoli al vapor using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

#BBB Este verano mi hijo menor tuvo un antojo de mantequilla de cacahuete, y me pidió que la incluyese en la compra semanal. La semana pasada se fue a trabajar en Madrid, y el otro día encontré el tarro todavía medio lleno en la despensa. Así que ayer decidí hacer una versión de pollo satay a mi manera (sin brochetas). Esta semana pedí un pollo campero al carnicero ya preparado de esta manera: la pechuga sin la piel cortado en tacos, los muslos para hacer otra cosa y la carcasa y el cuello aparte para hacer caldo. Así sale todo mucho más barato y puedes hacer varias recetas con un solo pollo. Ayer cociné tan solo una ración del pollo marinado para la comida a mediodía. Guardé el resto de los tacos marinados en un tupper en la nevera, y hoy los cocinaré. Con esta receta entro en el reto Bueno, Bonito y Barato (¡¡ Y Fácil y Sabroso también 😀!!).

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pollo satay con brócoli al vapor:

  1. 1 pechuga de pollo campero
  2. c/n brócoli
  3. 1 trozo jengibre
  4. 2 dientes ajo
  5. 2 limas
  6. 2 cdas salsa de soja
  7. 2 cdas mantequilla de cacahuete
  8. 1/2 cdta copos de chile
  9. 2 cdtas garam masala
  10. 100 ml leche de coco
  11. 1 cdta albahaca tailandés en conserva (o cilantro desecado)

Steps to make to make Pollo satay con brócoli al vapor

  1. Preparamos todos los ingredientes del marinado. Rallamos el trozo de jengibre y picamos el ajo. Agregamos el zumo y la pulpa de una lima y media. Removemos todo muy bien.
  2. Cuando ya tenemos un marinado homogéneo, agregamos la salsa a la pechuga cortada en tacos, tapamos y reservamos en la nevera durante un mínimo de dos horas. Pintamos una sartén con un poco de aceite y hacemos los tacos de pollo a fuego moderado.
  3. Ponemos dos dedos de agua en un cazo y cuando esté hirviendo, echamos el brócoli. Damos la vuelta a los tacos de pollo y tapamos mientras se haga la otra cara a fuego moderado 5 minutos más.
  4. Destapamos, cortamos por la mitad el taco más grueso para comprobar que esté hecho, escurrimos el brócoli y emplatamos. Una comida muy rica y algo distinta.

As your experience and self-confidence grows, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or more ingredients or is a little essentially hot, you can make easy modifications to attain this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you do not require to discover them yet only if you understand some straightforward food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Any-night-of-the-week Pollo satay con brócoli al vapor. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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